Tomaatti-jauhelihakeitto

Pilko perunat, porkkanat ja sipuli pieniksi kuutioiksi ja anna kiehua vedessä kypsiksi.

Lisää paistettu jauheliha ja anna kiehua hetki.

Voit kaataa veden talteen, jotta voit säädellä keiton paksuutta ja makua.

Lisää kasvisten sekaan tomaattimurska ja sopiva määrä vettä.

Mausta suolalla, pippurilla ja yrttimausteilla (esim.

paprika, basilika, oregano).

Lisää sekaan vielä muutama hienoksi silputtu basilikanlehti ja kiehauta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1800g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g300g180kcal4.5g39g0.3g2.7g
Porkkana 240g79kcal1.5g13.3g0.5g6.1g
Sipuli (kuorittu)66g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Tomaattimurska (Euro shopper)480g144kcal4.8g19.2g1.9g1g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 240g532kcal42g0g40.8g0g
Basilika, tuore6g2.4kcal0.2g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6288g1908kcal107.8g150g87.2g22.2g
Valittu annoskoko3144g954kcal53.9g75g43.6g11.1g
Annoskoko puolitettuna1572g477kcal27g37.5g21.8g5.6g
Arvot/100g100g30kcal1.7g2.4g1.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=317954