Karppipannari

Kaikki ainekset kulhossa sekaisin ja taikina uunivuoalle, joka on voideltu.

Taikina hyvin löysää.

Ensin uuniin 220-225 asteeseen n. 20 minuutiksi ja sitten 160 asteeseen n.10 minuutiksi, kunnes pannarin pinta on ruskea.

Tarjoillaan marjojen kanssa! :)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Heidiihh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 120g871kcal1.4g0.5g97.6g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g480g2880kcal100.8g31.7g259.2g0g
Kananmuna kuoreton 1320g1883kcal165g4g135.3g0g
Kuohukerma,valio,2dl1200g4080kcal24g36g420g0g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g6g23kcal0.1g5.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6288g19473kcal582.6g155.6g1824.2g0g
Valittu annoskoko3144g9736kcal291.3g77.8g912.1g0g
Annoskoko puolitettuna1572g4868kcal145.7g38.9g456.1g0g
Arvot/100g100g310kcal9.3g2.5g29g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=112903