Lihamureke (karppi)

Silppua sipuli ja sekoita jauhelihaan.

Lisää kermaviili, kaurahiutaleet, kananmuna ja tomaattipyree.

Sekoita tasaiseksi, mausta suolalla ja pippurilla.

Laita murekemassa uuninkestävään vuokaan ja paista 225 asteisessa uunissa 50 minuutin ajan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1800g2988kcal342g0g180g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 600g794kcal15.8g19.2g72g0g
Kananmuna kuorineen punnittu204g257kcal22.4g0.6g18.4g0g
Tomaattipyree, Pirkka90g74kcal3.1g17.1g0.9g0.9g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 15g42kcal1.6g5.7g0.5g4g
Kaurahiutale 120g449kcal17.4g68.4g8.8g12g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6288g9369kcal812.4g250.8g562.4g44g
Valittu annoskoko3144g4685kcal406.2g125.4g281.2g22g
Annoskoko puolitettuna1572g2342kcal203.1g62.7g140.6g11g
Arvot/100g100g149kcal12.9g4g8.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=227897