Parmesaanilla silattu paistileike

Lado kanafileet rypsiöljyllä voideltuun vuokaan.

Mausta suolalla, pippurilla ja grillimausteella.

Lisää päälle raastettu parmesaani.

Paista 200 asteessa noin tunti.

Valmistuu kätevästi samassa uunissa kolmen kasvin lootan kanssa!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan paistileike (Kariniemen), annos 100g2937g3965kcal499.3g61.7g199.7g0g
Parmesaani (Joku), annos 30g66g253kcal15.8g0g21.8g0g
Rypsiöljy 84g742kcal0g0g83.9g0g
Mineraalisuola keskiarvo 42g0.5kcal0.1g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g15g0.4kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6288g9923kcal1030.4g123.4g611g0g
Valittu annoskoko3144g4961kcal515.2g61.7g305.5g0g
Annoskoko puolitettuna1572g2481kcal257.6g30.9g152.8g0g
Arvot/100g100g158kcal16.4g2g9.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=422679