Porkkanainen jauhelihakastike

Raasta kuoritut porkkanat ja pilko sipuli.

Ruskista jauheliha.

Lisää porkkanaraaste ja sipuli.

Anna niiden kuullottua.

Kaada pannulle pastakastike.

Huuhdo purkki vedellä ja lisää pannulle.

Lisää suola.

Kuutio tomaatit.

Lisää tomaatit ja ruokakerma.

Kuumenna ja koristele persiljalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 393 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha800g1328kcal152g0g80g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g400g112kcal2.4g23.8g0.8g10g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Pastakastike toscana (Rainbow), annos 420g840g462kcal12.6g54.6g21g0g
Vesi200g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g400g81kcal2.4g15.2g1.2g5.6g
Creme bonjour ruokakerma pippuri (Unilever finland oy), annos 100g400g680kcal10g24g60g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6292g5380kcal361.4g244.8g326.4g34.6g
Valittu annoskoko3146g2690kcal180.7g122.4g163.2g17.3g
Annoskoko puolitettuna1573g1345kcal90.4g61.2g81.6g8.7g
Arvot/100g100g86kcal5.7g3.9g5.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266348