Tonnikalapizza

Sekoita pohjan aineet puuhaarukalla ja levitä uunipellille.

täytteet päälle, mausta sitruunapippurilla ja tillillä ja paista 225 noin puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 33g111kcal3.3g22.7g0.4g1.1g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl20g68kcal2.8g11.2g1.3g2.2g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 11g99kcal0g0g11.2g0g
Maitojauhe rasvaton 4.2g15kcal1.4g2.2g0g0g
Vesi50g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 1.7g2.9kcal0.1g0.6g0g0g
Tonnikala öljyssä (Rainbow)47g89kcal11.7g0g4.7g0g
Tomaattimurska 67g20kcal0.4g3.5g0.1g1.3g
Tomaattipyre (Eldorado), annos 70g12g12kcal0.5g2.3g0g0g
Kananmuna, keitetty 37g52kcal4.6g0.1g3.8g0g
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa33g100kcal7.7g0g7.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana630g1135kcal65g85.2g58.4g9.2g
Valittu annoskoko315g568kcal32.5g42.6g29.2g4.6g
Annoskoko puolitettuna158g284kcal16.3g21.3g14.6g2.3g
Arvot/100g100g180kcal10.3g13.5g9.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=90253