Appelsiini valkosuklaapalat

Aluksi murskaa tehosekoittimessa muut aineet lukuunottamatta kaakaovoita.

Painele pohjan ainekset esim.

silikonisiin muffinssivuokiin ohuesti noin sentin kerros.

Sulata kaakaovoi vesihauteessa ja lisää kokonaisen appelsiinin raastettu kuori ja esim.

yksi halkaistu vaniljatanko mausteeksi.

Kaada juokseva kaakaovoi seos ohuelti muffinssivuokiin ja laita kylmään muutamaksi tunniksi mielellään yön yli. Nam!

Reseptistä tulee n. 17 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Mammamia74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Cashewpähkinä 129g738kcal25.7g24.2g59.6g4.5g
Taateli, kivetön, kuivattu, 250 g64g185kcal2.1g43.7g0.1g5.5g
Kookosöljy, rkl (Biona), annos 14g7.5g64kcal0g0g7.5g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.1g8.6kcal0g2.1g0g0g
Kaakaovoi cocovi (Cocovi), annos 40g80g467kcal0g0g80.4g0g
Hunaja 32g106kcal0.2g26g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana630g3138kcal56g192g295.2g20g
Valittu annoskoko315g1569kcal28g96g147.6g10g
Annoskoko puolitettuna158g784kcal14g48g73.8g5g
Arvot/100g100g498kcal8.9g30.5g46.9g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=262864