Gluteeniton sitruuna-tuorejuustokakku

Sulata voi

200g voita

Vatkaa munat vaahdoksi

3 munaa

Lisää sokeri ja vatkaa vaahdoksi.

2dl sokeri

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää siivilän läpi taikinaan

3dl jauhoja
2tl leivinjauhetta
2tl psylliumia
2tl vaniljasokeria

Lisää maito
3rkl

Sitruunamehutiivistettä niiin, että maistuu.

Paista 170 astetta n.45min

Päälle Valioin Viola vaniljatuorejuustoa

Viola vaniljatuorejuusto 200g

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Hannuzka79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 45g327kcal0.5g0.2g36.7g0g
Sokeri 61g249kcal0g61.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 60g85kcal7.4g0.2g6.1g0g
Fin mix hieno jauhoseos, luontaisesti gluteeniton (Semper), annos 100g65g221kcal1.6g53.9g0.3g1.3g
Psyllium ravintokuitu (Finax), annos 5g1.8g0.2kcal0g0g0g1.5g
Leivinjauhe 3.6g6.3kcal0.2g1.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.9g12kcal0g2.9g0g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 3.6g1kcal0.1g0.1g0g0g
Viola tuorejuusto, vanilija (Valio), annos 100g72g224kcal4.3g10.8g18g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana630g2249kcal28.2g261.6g122.2g5.6g
Valittu annoskoko315g1125kcal14.1g130.8g61.1g2.8g
Annoskoko puolitettuna158g562kcal7.1g65.4g30.6g1.4g
Arvot/100g100g357kcal4.5g41.5g19.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=422047