Syrnikki - Rahkaletut

Sekoita ainekset, anna turvota 10 min ja paista öljyllä miedolla lämmöllä pikkulettupannulla tai uunissa 200 asteessa n. 30 min.

(1 annos = yhtä n. 10 cm halkaisijan lettua pikkulettujen pannulla)

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Noelli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 149g88kcal14.6g4.5g0.6g0g
Sokeri 25g103kcal0g25.3g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai39g136kcal4.6g27.5g0.8g1.2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3g12kcal0g2.9g0g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 98g140kcal12.3g0.3g10.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana630g957kcal63g121g23g2.4g
Valittu annoskoko315g479kcal31.5g60.5g11.5g1.2g
Annoskoko puolitettuna158g239kcal15.8g30.3g5.8g0.6g
Arvot/100g100g152kcal10g19.2g3.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=446104