Kikhernesalaatti

Valuta kikherneet ja kaada kulhoon.

Lisää rypsiöljy, raasta päälle parmesanjuustoa n. ruokalusikallinen ja mausta sitruunamehulla.

Sekoita ja anna maustua kylmässä pari tuntia.

Tarjoa lisukkeena kalalle tai lihalle tai salaatin osana.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Sade1980
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne (Gogreen), annos 100g286g300kcal22.9g40g5.7g28.6g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 11g93kcal0g0g10.5g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g15g58kcal5g0g4.3g0g
Sitruunamehu, laimentamaton3.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana630g904kcal55.8g80.2g41g57.2g
Valittu annoskoko315g452kcal27.9g40.1g20.5g28.6g
Annoskoko puolitettuna158g226kcal14g20.1g10.3g14.3g
Arvot/100g100g144kcal8.9g12.7g6.5g9.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=164308