Tanttamarin mutakakku

Sulata voi ja suklaa kulhossa mikrossa tai vesi hauteessa.

Voitele irtopohjainen vuoka.

Anna voi-suklaa seoksen jäähtyä hetken ja vatkaa kananmunat yksitellen joukkoon.

Taikina voi hetkeksi juoksettua, mutta kuohkeutuu uudelleen.

Sekoita joukkoon soijajauho tai mantelijauho.

Halutessa voi laittaa makeutusainetta.

Paista 200 asteessa 10-15 min. Tarjoile kermavaahdon kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Tanttamari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 90g653kcal1.1g0.4g73.2g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 124g172kcal15.5g0.4g12.1g0g
Taloussuklaa, lidl (Fin carre), annos 200g90g431kcal6.3g46.8g24.3g0g
Hermesetas-jauhe4.5g13kcal0.1g2.5g0g1.8g
Soijajauho, Reformi vähärasvainen6.8g24kcal3.4g2.4g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana630g2586kcal52.8g105g219.4g5.4g
Valittu annoskoko315g1293kcal26.4g52.5g109.7g2.7g
Annoskoko puolitettuna158g647kcal13.2g26.3g54.9g1.4g
Arvot/100g100g410kcal8.4g16.7g34.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175038