Karppisuklaa (karppaus.info)

Sulata voi miedolla lämmöllä kattilassa tai mikrossa, lisää kerma ja lämmitä hiukan (älä keitä tai kuumenna).

Lisää kaakaojauhe ja makeutus ja sekoita tehokkaasti vispilällä.

Kaada levyksi leivinpaperin päälle, kohmeta hyvin pakastimessa tai jääkaapissa.

Säilytys jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini vähärasvaisempi (Valio), annos 5g131g722kcal1.3g1.3g78.8g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 88g289kcal1.8g2.6g30.6g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten79g260kcal18.5g35.4g16.5g8.7g
Canderel makeutusjauhe18g67kcal0.5g16.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana630g2676kcal44.2g111.2g251.8g17.4g
Valittu annoskoko315g1338kcal22.1g55.6g125.9g8.7g
Annoskoko puolitettuna158g669kcal11.1g27.8g63g4.4g
Arvot/100g100g425kcal7g17.6g40g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=214655