Fazerinakakku

Murskaa keksit ja sekoita sula rasva, painele irtopohjavuokaan (leivinpaperi pohjalle) ja laita jääkaappiin.

Laita liivatteet kylmään veteen likoamaan.

Sulata suklaa vesihauteessa ja jäähdytä.

Vatkaa vaniljakastike.

Sekoita rahka ja sokeri.

Lisää rahkaan sula suklaa.

Sulata liotetut liivatteet kuumenettuun appelsiinimehuun, lisää rahka-suklaa seokseen.

Lisää lopuksi vaniljavaahto varovasti, kaada pohjan päälle ja anna hyytyä jääkaapissa ainakin 4 tuntia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Hannat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60 % leivontaan (X-tra), annos 500g15g80kcal0g0g8.8g0g
Luonnonhyvät (kaura) (Jyväshyvä), annos 4.8g44g221kcal3.6g25.4g11.4g2g
Maitorahka, maustamaton hyla 0,3% (Valio) 250 g102g66kcal11.2g4.3g0.3g0g
Sokeri 8.8g36kcal0g8.7g0g0g
Liivate 2.9g10kcal2.5g0g0g0g
Appelsiini täysmehu, tuorepuristettu (Rainbow), annos 150g12g4.9kcal0g1.2g0g0g
Fazerina, suklaalevy (Fazer), annos 100g58g324kcal4.7g30.3g20.4g0g
Vanilla 12% (Floora), annos 250g73g139kcal3.3g11.7g8.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana630g1761kcal50.6g163.2g99.4g4g
Valittu annoskoko315g880kcal25.3g81.6g49.7g2g
Annoskoko puolitettuna158g440kcal12.7g40.8g24.9g1g
Arvot/100g100g279kcal8g25.9g15.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=234892