Mantelikuitusämpylät (karppaus)

Muunneltu resepti karppaus.

Info:sta löytyvästä mantelileipä reseptistä.

Vatkaa munat ja rahka keskenään, mittaa toiseen kulhoon kuivat aineet ja sekoita, lisää kuivat aineet munarahkaan ja sekoita, lopuksi lisää juustoraaste.

Paista 200-225c niin kauan, että ovat kauniin ruskeita.

n.10-15min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 96g137kcal12g0.3g9.8g0g
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 26g16kcal2.6g0.8g0.1g0g
Emmental juustoraaste, lidl116g427kcal33.7g0g32.5g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g47g279kcal9.8g3.1g25.1g0g
Leivinjauhe 8.7g15kcal0.5g3.3g0g0g
Psyllium vuohelan herkku (Farina), annos 5g8.7g2.8kcal0g0g0g7g
Kuidukas, kolmen viljan leseseos (Myllyn paras)13g33kcal2.2g4.5g0.8g3.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana630g1819kcal121.6g24g136.6g21.8g
Valittu annoskoko315g910kcal60.8g12g68.3g10.9g
Annoskoko puolitettuna158g455kcal30.4g6g34.2g5.5g
Arvot/100g100g289kcal19.3g3.8g21.7g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=236488