Hapankaalipata (Fineli)

Hauduta hetki silputtua sipulia.

Leikkaa liha pieniksi paloiksi ja ruskista hyvin.

Sekoita ruskistettu liha sipulin joukkoon pannuun ja lisää hapankaali sekaan.

Lisää smetana, hienoksi pilkottu paprika, ripaus suolaa ja 2 rkl paprikajauhetta.

Sekoita hyvin ja siirrä vuokaan.

Anna vielä kypsyä uunissa 30-40 min 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Nananas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hapankaali 125g35kcal1.3g5.4g0.2g2.6g
Sianliha keskiarvo 94g205kcal17.1g0g15.3g0g
Sipuli 17g5.2kcal0.2g0.8g0g0.3g
Rypsiöljy 1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Voi 2.2g16kcal0g0g1.8g0g
Paprika punainen 27g7.8kcal0.2g1.2g0.1g0.5g
Paprikajauhe 1.9g6kcal0.3g0.3g0.2g0.7g
Smetana, rasvaa n. 40 % 47g183kcal1g1g19.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana630g943kcal40.2g17.4g77.8g8.2g
Valittu annoskoko315g472kcal20.1g8.7g38.9g4.1g
Annoskoko puolitettuna158g236kcal10.1g4.4g19.5g2.1g
Arvot/100g100g150kcal6.4g2.8g12.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=241824