Kaalisalaatti

Vihannekset ohuiksi viipaleiksi ja sekaisin.

Kiehauta öljy, etikka, sokeri sekä haluamasi mausteet (mustapippuri, ripaus suolaa, basilika jne.) kunnes sokeri on liuennut.

Yhdistä salaattiin ja laita jääkaappiin tekeytymään vähintään 12 tunniksi.

Välillä rasiaa kannattaa hölskyttää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali174g37kcal2.1g5.9g0.3g3.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g87g24kcal0.5g5.2g0.2g2.2g
Sipuli (kuorittu)44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Valkoviinietikka (Rajamäen)2.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Fruktoosi, hedelmäsokeri 1.7g7.1kcal0g1.7g0g0g
Oliiviöljy 5.9g52kcal0g0g5.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana630g265kcal6.4g30g13g13.2g
Valittu annoskoko315g133kcal3.2g15g6.5g6.6g
Annoskoko puolitettuna158g66kcal1.6g7.5g3.3g3.3g
Arvot/100g100g42kcal1g4.8g2.1g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245118