Karppaajan sitruunainen juustokakku(MN11/11)

Sekoita mantelijauhe ja sulatettu voi tasaiseksi.

Paista irtopohjavuoassa, 225C noin 10 min. \\r\\nLiivatteet likoon noin 5min kylmään veteen.

Kerma vaahdoksi ja juusto sekaan.

Purista liivatteista vesi pois ja sulata kuumennettuun sitruunamehuun.

Yhdistä kerma-juustoseokseen.

Mausta halutessasi makeutusaineella.\\r\\n Levitä jäähtyneen kakun päälle.

Anna hyytyä viileässä väh. 2,5h.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 126 grammaa

Belle70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Meira), annos 80g100g602kcal24.1g6.6g54.2g0g
Voi 25g182kcal0.3g0.1g20.4g0g
Liivatelehti, gelatiini75g263kcal64.5g0g0.1g0g
Kuohukerma (pirkka) (Pirkka), annos 100g50g171kcal1.5g1.5g17.6g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g50g128kcal3g1.6g12g0g
Sitruunamehu, laimentamaton11g2.4kcal0g0.2g0g0g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 2.5g10kcal0.1g2.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana630g2717kcal187g24.8g208.6g0g
Valittu annoskoko315g1359kcal93.5g12.4g104.3g0g
Annoskoko puolitettuna158g679kcal46.8g6.2g52.2g0g
Arvot/100g100g431kcal29.7g3.9g33.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=259678