Juustokakku

Tämä kakku sopii hyvä karppaajalle ja sitä ei tarvitse paistaa.

Sulata voi ja sekoita siihen Digestive keksi murska.

Peitä irtopoja vuoan pohja seoksella.

Laita kylmiöön jähmettymään.

Laita liivatelehdet 10 minuutiksi kylmään veteen.

Avaa vaniljatanko ja laita siemenet kuuman Baileysin sekaan.

Lisää liivate lämpimään Baileykseen.

Jäähdytä.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Lisää mascasarpone vaahdon sekaan ja vatkaa tasaiseksi.

Lisää jäähtynyt Baileys sekaan tasaiseksi.

Laita seos vuokaan ja jääkaappiin kahdeksi tunniksi. 20 senttinen vuoka on parempi.

Isompaan vuokaan tuplaa täytteen määrä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyvävehnäkeksi84g377kcal5.4g50.2g17.6g2.6g
Voi, 1 tl, 5 g17g127kcal0.2g0.2g14g0g
Mascarpone (250g)87g455kcal3.9g3.9g47.1g0g
Kuohukerma,valio,2dl70g237kcal1.4g2.1g24.4g0g
Baileys, Irish Cream, Original35g122kcal1.1g7g5.5g0g
Vaniljatanko (Keski), annos 18g6.3g21kcal0.5g3.4g0.4g0.2g
Liivate 16g55kcal13.4g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana630g2788kcal51.8g133.6g218g5.6g
Valittu annoskoko315g1394kcal25.9g66.8g109g2.8g
Annoskoko puolitettuna158g697kcal13g33.4g54.5g1.4g
Arvot/100g100g443kcal8.2g21.2g34.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=261242