Pesto-lohi

Hiero lohifileen pintaan murskatut valkosipulinkynnet, sekä pestokastike.

Laita kala Look-kalapussiin.

Leikkaa pussin kulmasta pala pois, varmista, että ilma-aukko on yläkulmassa, jottei neste valu uunipellille.

Tarkista myös, ettei pussi kosketa uunin grillivastuksia.

Kypsennä kalaa 175-200 asteisessa uunissa noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 280 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Merilohifile, norja282g468kcal47.1g0g31g0g
Valkosipuli 3.4g3.7kcal0.3g0.6g0g0.1g
Pesto alla Genovese (Sacla italia), annos 50g30g131kcal1.6g1.3g13.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana630g1204kcal98g3.8g88.4g0.2g
Valittu annoskoko315g602kcal49g1.9g44.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna158g301kcal24.5g1g22.1g0.1g
Arvot/100g100g191kcal15.6g0.6g14g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264397