Jauhelihapullat tomaattimurskassa

Laita korppujauho, soijakerma, vesi(n2dl) ,mausteet (suola, basilika, pippuri, paprika, ym) turpoamaan hetkeksi.

Lisää jauhelija, sipuli ja munat.

Sekoita.

Tee taikinasta pullia (lapsen nyrkin kokoisia) ja laita ne vuokaan, kaada päälle tomaattimurskaa (2 tlk).

Laita uuniin 190 ast n 40min.

Tarjoile haluamasi lisukkeen kanssa

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 210g673kcal56.2g0g50.3g0g
Korppujauho gluteeniton (Risetti), annos 25g15g48kcal4.6g8.2g0.1g0g
Soijakerma/-pohjainen ruoanlaittovalmiste Alpro rasvaa 17%, annos 251g45g77kcal0.9g0.7g7.7g0.3g
Kananmuna kuoreton 30g43kcal3.8g0.1g3.1g0g
Korppujauho 15g55kcal1.6g11.2g0.2g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana630g1791kcal134.2g40.4g122.8g2.2g
Valittu annoskoko315g895kcal67.1g20.2g61.4g1.1g
Annoskoko puolitettuna158g448kcal33.6g10.1g30.7g0.6g
Arvot/100g100g284kcal21.3g6.4g19.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264658