Possupata

Ruskista padassa pekoni ja sipuli.

Lisää oliiviöly ja kuutioitu possun file ja kääntele padassa kunnes saavat väriä.

Lisää kasvikset ja mausta maun mukaan.

Juustokumina, curry ja chili antavat itämaista sävyä.

Lisää vettä ja hauduta uunissa kunnes kaikki on pehmeää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Saramago
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee, vähärasvainen, annos 150g88g109kcal18.4g0g3.9g0g
Pekoni (Dulano)20g52kcal3.7g0.7g3.9g0g
Oliiviöljy 2.9g26kcal0g0g2.9g0g
Porkkana 22g7.2kcal0.1g1.2g0g0.6g
Palsternakka 58g37kcal0.3g6.9g0.2g2.6g
Selleri, annos 50g22g3.1kcal0.2g0.7g0g0g
Paprika punainen 7.3g2.1kcal0.1g0.3g0g0.1g
Vesi73g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 22g6.6kcal0.3g1g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana630g487kcal46.2g21.6g21.8g7.4g
Valittu annoskoko315g244kcal23.1g10.8g10.9g3.7g
Annoskoko puolitettuna158g122kcal11.6g5.4g5.5g1.9g
Arvot/100g100g77kcal7.3g3.4g3.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271067