Juusto-porokeitto

Ruskista poronkäristys paketin ohjeen mukaan.

Kiehauta vesi ja lisää sinne peruna-sipulisekoitus, kasvikset sekä poro.

Leikkaa juusto viipaleiksi ja lisää ne, kun keitto kiehuu.

Sekoittele, kunnes juusto sulaa keittoon.

Tarjoa esimerkiksi ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 22g16kcal0.4g3.2g0g0.2g
Nopea poronkäristys (Pirkka), annos 240g53g68kcal10.5g0g3.2g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g55g137kcal10.4g0g12g0g
Herne-maissi-porkkana, Kesäpöytä44g30kcal1.4g5.3g0.3g1.3g
Vesi, vesijohtovesi 142g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana630g501kcal45.4g17g31g3g
Valittu annoskoko315g251kcal22.7g8.5g15.5g1.5g
Annoskoko puolitettuna158g125kcal11.4g4.3g7.8g0.8g
Arvot/100g100g80kcal7.2g2.7g4.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=274049