Pätkiskakku

Margariini ja pätkikset sulatetaan kattilassa.

Kananmunat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vähän jäähtynyt sulatus vaahtoon.

Kuivat aineet sekaisin ja valmista veteen kaakao.

Lisää taikinan joukkoon.

Laita taikina korppujauhotettuun n.0,9 L kokoiseen rengasvuokaan.

Paista 175 asteessa n. 50 min.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Miara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 48g340kcal0.4g0.2g38.2g0g
Pätkis minibites 1 kpl (Fazer), annos 5g48g234kcal1.7g29.2g11.9g0g
Kananmuna kuoreton 50g71kcal6.3g0.2g5.1g0g
Sokeri 50g203kcal0g50g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 67g231kcal6.9g47.2g0.8g2.4g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.8g7.3kcal0g1.8g0g0g
Leivinjauhe 0.9g1.6kcal0g0.3g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 46g0kcal0g0g0g0g
Kaakaojauhe, fazer3.6g12kcal0.8g0.4g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana630g2201kcal32.2g258.6g113.6g4.8g
Valittu annoskoko315g1100kcal16.1g129.3g56.8g2.4g
Annoskoko puolitettuna158g550kcal8.1g64.7g28.4g1.2g
Arvot/100g100g349kcal5.1g41g18g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=278594