Banaanikakku Esikko

Banaanit survotaan ja sekoitetaan sokerin kanssa.

Kevyesti vatkatut munat lisätään, samoin kerma ja sulatettu tai juokseva margariini ja viimeksi jauhot, joihin on sekoitettu leivinjauho, sooda 1tl ja vaniljasokeri.

Paista uunin alaosassa 1h miedossa lämmössä 175c.

Kakun voi myös pakastaa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Esikko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, keskikokoinen painaa 120g108g90kcal1.2g19.7g0.4g1.9g
Canderel makeutusjauhe45g172kcal1.3g41.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 25g35kcal3.1g0.1g2.5g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 1.3g10kcal0g0g1.1g0g
Margariini, flora kevyt 40 22g84kcal0g1.2g9g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.2g9kcal0g2.2g0g0g
Leivinjauhe 2.2g3.9kcal0.1g0.8g0g0g
Soijakerma light (Alpro soija), annos 100g22g16kcal0.4g0.7g1.2g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 87g300kcal8.9g61.2g1g3.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana630g1440kcal30g255.2g30.4g10.2g
Valittu annoskoko315g720kcal15g127.6g15.2g5.1g
Annoskoko puolitettuna157g360kcal7.5g63.8g7.6g2.6g
Arvot/100g100g229kcal4.8g40.5g4.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=279917