Mangojuustokakku

Laita liivatteet kylmään veteen likoomaan.

Murenna keksit ja sekoita sulan voin kanssa, painele irtopohjavuokaan, halk. 24cm.

Soseuta mangot, raasta limetin kuuorta 2tl ja purista mehua 0,5dl.

Sekoita tuorejuusto, mangosose, limemehu/kuoriraaste ja vaniliasokeri 1rkl (en saanut lisättyä ohjeeseen) keskenään.

Vaahdota valkuaiset (2munaa) kovaksi vaahdoksi ja lisää sokeri pienissä määrin kokoajan sekoittaen.

Kiehauta vettä n. 2rkl ja liota liivatteet siihen.

Lisää liivate juustoseokseen, samalla voimakkaasti sekoittaen.

Sekoita lopuksi valkuaisvaahto ja kaada massa vuokaan.

Anna jähmettyä ainakin 5h jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Suski123
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mangoviipaleet (säilyke) (Pirkka), annos 425g100g93kcal1g22.1g1g1g
Limetti hedelmä (Kuorittu), annos 50g11g3.3kcal0.1g1.2g0g0.3g
Viola mango tuorejuusto (Valio), annos 200g87g253kcal5.6g9.4g21.8g0.2g
Liivatelehti, gelatiini3.1g11kcal2.6g0g0g0g
Valkuainen (100g)11g4.6kcal1.1g0.2g0g0g
Sokeri37g151kcal0g37g0g0g
Keksi, kaurakeksi 55g247kcal3.4g32.8g10.9g1.8g
Voi 11g79kcal0.1g0g8.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana630g1683kcal27.8g205.4g85.2g6.6g
Valittu annoskoko315g841kcal13.9g102.7g42.6g3.3g
Annoskoko puolitettuna158g421kcal7g51.4g21.3g1.7g
Arvot/100g100g267kcal4.4g32.6g13.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=304891