Kaalilaatikko KP

Keitä hiljalleen kaalit/porkkanat n.1/2h.

Paista jauheliha/sipuli, mausta.

Tee munamaito.

Sekoita ainekset, laita pieniä nokareita rasvaa pinnalle ja paista vuoassa 200 astetta n.1 tunti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 504 grammaa

Ktp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali79g17kcal1g2.7g0.2g1.7g
Porkkana 15g5kcal0.1g0.9g0g0.4g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g63g3.1kcal0.1g0.1g0.3g0g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g9g33kcal0.6g7.1g0.2g0.2g
Siirappi 3.8g11kcal0g2.8g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 50g114kcal9.5g0g8.5g0g
Sipuli (kuorittu)16g4.4kcal0.2g0.8g0g0.3g
Rasvaton hyla maito (Valio), annos 200g63g21kcal2.1g3.1g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl1.3g3.1kcal0.2g0g0.3g0g
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Sokeri 0.5g2kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana630g465kcal31g36g21.8g5.2g
Valittu annoskoko315g233kcal15.5g18g10.9g2.6g
Annoskoko puolitettuna158g116kcal7.8g9g5.5g1.3g
Arvot/100g100g74kcal4.9g5.7g3.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=309727