Mustikkapiirakka (Myllyn Paras)

Vatkaa rasva ja sokeri vaahdoksi, lisää muna vatkaten.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää seokseen.

Taputtele taikina voidellun piirakkavuuan pohjalle (28cm).

Kaada jäiset mustikat pohjan päälle.

Sekoita täytteen aineet keskenään ja kippaa mustikoiden päälle.

Paista 175* keskitasolla n. 35min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 47g251kcal0.4g0.3g28g0g
Kananmuna kuoreton 21g29kcal2.6g0.1g2.1g0g
Sokeri 24g97kcal0g23.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 18g63kcal1.9g12.8g0.2g0.6g
Kaurahiutaleet (Rainbow), annos 35g52g183kcal7.3g29.3g3.6g0g
Leivinjauhe 0.9g1.6kcal0g0.4g0g0g
Mustikka pirkka 200 g75g25kcal0.7g4.8g0.7g0g
Kermaviili, kevyt, vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g75g64kcal2.3g3.4g4.5g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3g12kcal0g3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana630g1449kcal30.4g155.8g78.2g1.2g
Valittu annoskoko315g724kcal15.2g77.9g39.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna157g362kcal7.6g39g19.6g0.3g
Arvot/100g100g230kcal4.8g24.7g12.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=396618