Gumbo/jambalaya

1. Pilko ja paista sipuli, punajuuri ja paprika.

Paista pannussa öljyssä suht kypsiksi.

2. Suikaloi broileri tarvittaessa ja laita myös pannuun.

Paista kypsäksi.

Lisää mukaan chorizot ja paista vielä hetki.

3. Pilko parsakaali pienemmäksi, laita kattilaan.

4. Laita kattilaan broileiri-chorizo-kasvissekoitus ja lisää riisi, sekoita.

5. Lisää mukaan veteen sekoitettu kanaliemikuutio ja katkaravut (nämä voi laittaa vasta loppuvaiheessakin)
6. Lisää mausteita esim.

chiliä, cajun-mausteseosta, pippuria...

7. Anna kiehua pienellä lämmöllä kunnes riisi on kypsää n. 20 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Juswuo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Chorizo snacky (Wigren), annos 30g14g47kcal2.9g0g3.8g0g
Sipuli 21g6.4kcal0.3g1g0g0.4g
Maalaiskananpojan rintafilee (Naapurin), annos 600g75g82kcal17.2g0g1.1g0g
Punajuuri 27g10kcal0.3g1.9g0.1g0.7g
Paprika punainen 7.5g2.2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Parsakaali brokkoli 31g11kcal1.4g0.6g0.1g0.8g
Katkarapu 37g26kcal5.4g0g0.4g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g1.4g3.8kcal0.3g0.1g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 75g0kcal0g0g0g0g
Basmatiriisi Pirkka25g87kcal1.9g19.7g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana630g574kcal59.6g47.2g14.4g4g
Valittu annoskoko315g287kcal29.8g23.6g7.2g2g
Annoskoko puolitettuna158g144kcal14.9g11.8g3.6g1g
Arvot/100g100g91kcal9.5g7.5g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=446790