Kanarisotto

Ruskista kanat, mausta ja laita sivuun.

Kuullota riisi voi-öljyseoksessa, lisää pilkottu sipuli sekä vähitellen kanaliemi.

Lisää valkoviini.

Keitä riisi kypsäksi, lisää kanat ja raastettu parmesan.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 140 grammaa

Cherrymom
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi pitkäjyväinen, puuroutumaton 98g357kcal8g77.8g0.6g1.7g
Broileri, rintafilee, paistettu, nahaton 98g165kcal27.3g0g6.1g0g
Sipuli (kuorittu)34g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Voi, normaalisuolainen (Valio)2.8g20kcal0g0g2.3g0g
Oliiviöljy 2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Valkoviini kuiva 28g19kcal0.1g0.2g0g0g
Parmesan parmigiliano reggiano (Castelli), annos 25g11g44kcal3.7g0g3.2g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)4.2g11kcal0.5g0.5g0.8g0g
Pakastemaissi (Apetit), annos 100g35g44kcal1.1g9g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana630g1387kcal82.2g178.2g32g4.6g
Valittu annoskoko315g694kcal41.1g89.1g16g2.3g
Annoskoko puolitettuna158g347kcal20.6g44.6g8g1.2g
Arvot/100g100g220kcal13g28.3g5.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=464680