Pyttipannu

Pilko keitetyt perunat (uudet perunat kuorineen), sipuli, pekoni ja nakit.

Laita ensin pekoni kylmään pannuun, niin siitä irtoaa rasva paremmin.

Kun pekonit ovat paistuneet, lisää perunat, sipuli ja lopuksi nakit.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)50g13kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Pekoni rasvainen 26g99kcal3.1g0g9.7g0g
Nakki, Atria A-lk kuoreton82g180kcal9.1g2g15.5g0.1g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 158g86kcal2.5g20.6g0.3g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana630g756kcal30.6g50g51.2g4.4g
Valittu annoskoko315g378kcal15.3g25g25.6g2.2g
Annoskoko puolitettuna158g189kcal7.7g12.5g12.8g1.1g
Arvot/100g100g120kcal4.9g7.9g8.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=75218