Juustosalaatti

Huuhtele ja revi jääsalaatti sopiviksi suupaloiksi.

Kuori ja paloittele päärynä.

Lämmitä paistinpannu, johon olet lisännyt oivariin ja musovado-sokerin.

Kuumenna ja paista päärynät sokerisiirapissa.

Kokoa salaatti syvälle lautaselle.

Tässä ohjeessa on käytetty stockan Italialaista maalaisgoudaa - aurinkokuivattu tomaatti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gouda, Pirkka75g285kcal17.2g0g22.5g0g
Cashewpähkinä 30g172kcal6g5.6g13.9g1.1g
Viinirypäle, keskiarvo, kivetön, vihreä/tumma 75g56kcal0.6g11.6g0.3g0.8g
Fariinisokeri15g61kcal0g15g0g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos15g108kcal0.1g0.1g12g0g
Päärynä kuorittu 75g33kcal0.2g6g0.1g2.9g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka30g3kcal0.3g0.2g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana630g1435kcal48.8g77g97.8g10.2g
Valittu annoskoko315g717kcal24.4g38.5g48.9g5.1g
Annoskoko puolitettuna158g359kcal12.2g19.3g24.5g2.6g
Arvot/100g100g228kcal7.7g12.2g15.5g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=75597