Feta-porkkanasosekeitto

Keitä porkkana ja sipuli kypsäksi lihaliemikuutiolla maustetussa vedessä.

Soseuta, lisää ruokakerma ja mausta tinjamilla ja pippurilla maun mukaan.

Lisää vettä tarvittaessa.

Lisää koko feta tai jätä puolet päälle kuutioina.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Riikuski
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g125g35kcal0.7g7.4g0.2g3.1g
Lihaliemikuutio Maggi2.7g7.7kcal0.2g0.2g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Kevyt ja paksu 4%, ruokakerma (Flora)25g14kcal4.7g1g1g0.1g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 25g75kcal4.5g0.3g6.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana630g269kcal20.6g19g16g6.8g
Valittu annoskoko315g135kcal10.3g9.5g8g3.4g
Annoskoko puolitettuna158g67kcal5.2g4.8g4g1.7g
Arvot/100g100g43kcal3.3g3g2.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=316536