Gumbo/jambalaya

1. Pilko ja paista sipuli, punajuuri ja paprika.

Paista pannussa öljyssä suht kypsiksi.

2. Suikaloi broileri tarvittaessa ja laita myös pannuun.

Paista kypsäksi.

Lisää mukaan chorizot ja paista vielä hetki.

3. Pilko parsakaali pienemmäksi, laita kattilaan.

4. Laita kattilaan broileiri-chorizo-kasvissekoitus ja lisää riisi, sekoita.

5. Lisää mukaan veteen sekoitettu kanaliemikuutio ja katkaravut (nämä voi laittaa vasta loppuvaiheessakin)
6. Lisää mausteita esim.

chiliä, cajun-mausteseosta, pippuria...

7. Anna kiehua pienellä lämmöllä kunnes riisi on kypsää n. 20 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Juswuo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Chorizo snacky (Wigren), annos 30g14g47kcal2.9g0g3.8g0g
Sipuli 21g6.4kcal0.3g1g0g0.4g
Maalaiskananpojan rintafilee (Naapurin), annos 600g75g83kcal17.2g0g1.1g0g
Punajuuri 27g10kcal0.3g1.9g0.1g0.7g
Paprika punainen 7.5g2.2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g1.3g11kcal0g0g1.3g0g
Parsakaali brokkoli 31g11kcal1.4g0.6g0.1g0.8g
Katkarapu 38g26kcal5.4g0g0.4g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g1.4g3.9kcal0.3g0.1g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 75g0kcal0g0g0g0g
Basmatiriisi Pirkka25g88kcal1.9g19.7g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana631g575kcal59.6g47.2g14.6g4g
Valittu annoskoko316g288kcal29.8g23.6g7.3g2g
Annoskoko puolitettuna158g144kcal14.9g11.8g3.7g1g
Arvot/100g100g91kcal9.4g7.5g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=446790