JVKurmee Kani Conejo en salmorejo

Kani palasiksi.

Valkosipuli, suola, chili, paprikajauhe (saisi olla enemmänkin), etikka, öljy ja laakerinlehdet marinadiksi ja kani uimaan vuorikautta ennen paistoa.

Paisto.

Loppu valkosipuli, paprikajauhe, suola ja paistetut sisäelimet muutaman paprikanpalasen kanssa mixeriin ja lisää seus pataan.

Muutamaksi tunniksi pataan ja ryppypotut mukaan pöytään.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 421 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 7.3g7.9kcal0.6g1.2g0g0.2g
Chili paprika punainen1.9g0.8kcal0g0.2g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 1.3g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 1.3g4kcal0.2g0.2g0.2g0.5g
Kani 188g305kcal39.6g0g16.3g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g13g2.5kcal0g0.8g0g0g
Oliiviöljy 6.3g55kcal0g0g6.3g0g
Paprika punainen 25g7.4kcal0.2g1.1g0.1g0.5g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Limemehu, itse puristettu (-), annos 15g2.2g0.6kcal0g0.2g0g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g2.4g2.1kcal0.1g0.1g0.2g0g
Alkoholiton valkoviini ebony vale (Saksa), annos 100g18g5.2kcal0g0g0g0g
Vesi50g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana632g783kcal81.4g7.8g46.2g2.4g
Valittu annoskoko316g391kcal40.7g3.9g23.1g1.2g
Annoskoko puolitettuna158g196kcal20.4g2g11.6g0.6g
Arvot/100g100g124kcal12.9g1.2g7.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=417386