Tomaattikeitto

Kuutioi sipulit ja kuullota ne öljyssä.

Lisää kattilaan ½l vettä ja paseerattu tomaatti.

Sekoita hyvin 2 dl kylmää vettä jauhoihin ja lisää se kiehuvaan keittoon ohuena nauhana.

Mausta lihaliemikuutiolla, suolalla, pippureilla ja oreganolla ja anna kiehua n. 15min.

Lisää lopuksi tuorejuusto ja anna kuumua n. 3min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 361 grammaa

Tiina1989
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)109g33kcal1.1g6.6g0.2g1.1g
Sipuli (kuorittu)13g3.5kcal0.2g0.6g0g0.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.6g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
Oliiviöljy 3g26kcal0g0g3g0g
Vesi153g0kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour Vsipuli light22g39kcal1.8g0.8g3.3g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl2.2g5.5kcal0.3g0g0.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 11g37kcal1.1g7.5g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana632g293kcal9.4g31.8g14.2g3.6g
Valittu annoskoko316g147kcal4.7g15.9g7.1g1.8g
Annoskoko puolitettuna158g73kcal2.4g8g3.6g0.9g
Arvot/100g100g46kcal1.5g5g2.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=83323