Aurasilakat

Silakkafileet uunivuokaan nahkapuoli alaspäin, aurajuustomuruset fileiden päälle.

Ladotaan toinen kerros fileitä, nahkapuoli ylöspäin.

Kerma, sinappi ja mausteet sekoitetaan ja kaadetaan fileiden päälle.

Uuniin noin 200 C puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 175 grammaa

Syyskuu12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 2255g3241kcal360.8g0g200.7g0g
Aurajuustokerma, 10 % (Valio), annos 100g451g496kcal10.4g14g45.1g0g
Tilli, tuore 108g32kcal4g1g0.9g2.3g
Aurajuusto271g920kcal54.1g0g78.5g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl58g81kcal2.7g5.3g5.5g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g7.2g12kcal0.6g2.3g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6300g9566kcal865.2g45.2g661.6g4.6g
Valittu annoskoko3150g4783kcal432.6g22.6g330.8g2.3g
Annoskoko puolitettuna1575g2392kcal216.3g11.3g165.4g1.2g
Arvot/100g100g152kcal13.7g0.7g10.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=229022