Tomaatti-vuohenjuustokeitto

Hienonna sipuli, paprika ja valkosipuli.

Kuullota niitä öljyssä kattilan pohjalla.

Lisää yrttimausteet.

Kaada sekaan tomattimurska, paseeratut tomaatit, sokeri ja mustapippurirouhe.

Huuhdo tölkit vedellä ja kaada vesi kattilaan.

Anna kiehua miedolla lämmöllä 15 min. ja hämmentele välillä.

Lisää suola ja murentele vuohenjuusto sekaan.

Kaada ruokakerma joukkoon ja sekoita.

Ota kattila levyltä ja soseuta keitto sauvasekoittimella.

Jos keitto on liian sakeaa, lisää vettä.

Laita takaisin levylle ja anna hautua vielä 10 min. Maista ja lisää tarvittaessa suola.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 42g371kcal0g0g42g0g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal1.9g7.2g0.3g2.5g
Valkosipuli 12g13kcal0.9g2g0.1g0.3g
Paprika, punainen75g19kcal0.7g3.4g0.3g1.5g
Oregano, kuivattu 1.5g4.6kcal0.2g0.3g0.2g0.6g
Basilika, kuivattu 1.5g3.8kcal0.2g0.3g0.1g0.6g
Timjami 1.5g4.2kcal0.1g0.4g0.1g0.6g
Sokeri 6g24kcal0g6g0g0g
Mustapippuri 3g8.4kcal0.3g1.1g0.1g0.8g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g1200g240kcal15.6g36g2.4g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g750g188kcal9.7g31.5g1.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 300g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Vuohenjuusto, petit chebra (Lidl), annos 100g300g906kcal57g0.6g75g0g
Ruokakerma hyla luomu 15% (Valio), annos 200g300g480kcal6.3g11.4g45g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6300g4606kcal185.8g200.4g334.2g13.8g
Valittu annoskoko3150g2303kcal92.9g100.2g167.1g6.9g
Annoskoko puolitettuna1575g1152kcal46.5g50.1g83.6g3.5g
Arvot/100g100g73kcal2.9g3.2g5.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=362950