Kaalikeitto 10% paistijauhelihasta

1. Paista jauheliha+sipuli+valkosipuli
2. pilko kaali+porkkana kattilaan ja lisää vettä siten, että kaalit peittyvät.

3. Keitä kaaleja noin 50min (lisää liemikuutiot kun kiehuu).

4. Lisää jauheliha lopussa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 263 grammaa

Velocity
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%480g815kcal95.9g0g48g0g
Sipuli (kuorittu)120g32kcal1.6g5.8g0.2g2g
Valkokaali keräkaali 1199g333kcal14.3g48.7g2.4g25.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g120g34kcal0.7g7.1g0.2g3g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)13g37kcal1.2g2.4g2.5g0.1g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow16g41kcal1.6g1.6g3.1g0.2g
Valkosipuli 10g10kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Vesi1199g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6312g2604kcal232.2g134.4g113g61.4g
Valittu annoskoko3156g1302kcal116.1g67.2g56.5g30.7g
Annoskoko puolitettuna1578g651kcal58.1g33.6g28.3g15.4g
Arvot/100g100g41kcal3.7g2.1g1.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=192648