Borssi porsaanliha

Paistetaan ensin öljyllä sipuli, porkkana, punajuuri (+ 1rkl etikkaa), tomaatti.

Keitetaan lihapalat, poistetaan vaahto ja lisätään paistetut vihannekset, pavut, kaali ja perunat.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Monal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan lihasuikale (maustamaton)107g172kcal20.4g0g9.7g0g
Punajuuri 72g27kcal0.7g4.9g0.1g1.8g
Kaali, valkokaali29g6kcal0.3g1g0.1g0.6g
Pavut,ruskeat suolaliemess24g24kcal1.7g3.6g0.3g5.3g
Peruna, keskikokoinen 60g43g26kcal0.6g5.6g0g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g9g2.6kcal0.1g0.6g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)11g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g2.1g19kcal0g0g2.1g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g18g3.6kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Chili paprika punainen0.7g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana632g568kcal48g34g24.8g17.6g
Valittu annoskoko316g284kcal24g17g12.4g8.8g
Annoskoko puolitettuna158g142kcal12g8.5g6.2g4.4g
Arvot/100g100g90kcal7.6g5.4g3.9g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96259