Feta-punasipulipiirakka

Täyte:
4-5 punasipulia
2 rkl Pirkka salaattijuustotölkin öljymarinadia
1/2 rkl juoksevaa hunajaa
1 tl basilikaa
1 tl suolaa
1 tlk (375g) Pirkka salaattijuustokuutioita öljymarinadissa
2 dl kevytkermaa
2 kananmunaa

Painele valmistaikina viodellun vuoan (halkaisija 26 cm) pohjalle ja reunoille.

Leikkaa kuoritut sipulit mahdollisimman ohuiksi viipaleiksi.

Kuullota viipaleet salaattijuustotölkin öljymarinadissa.

Mausta sipulit hunajalla, basilikalla ja suolalla.

Jäähdytä seosta hieman.

Valuta salaattijuusto hyvin.

Levitä sipulista noin puolet piirakkapohjalle ja päälle juustokuutiot.

Levitä päälle vielä loput sipulit.

Sekoita kananmunat kermaan ja kaada vuokaan
Paista piirakkaa 200 asteessa uunin alimmalla tasolla noin 35 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 158 grammaa

Katjuska80

Zihu sanoi...

Löytypä mun makuun uutuus. .jos vaihtas kerman kemaviiliin, kevenis vähän

torstai 03.04.2008 klo 08:55

AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka piirakkataikinalevyt 2kpl (a 200g) (Pirkka), annos 400g67g246kcal3.9g23.3g15.3g1.4g
Punasipuli, kuorittu, 100g133g36kcal1.7g6.4g0.3g2.3g
Salaattijuusto (Pirkka), annos 100g62g169kcal11.2g1.2g13.1g0g
Hunaja 3.3g11kcal0g2.7g0g0g
Basilika, kuivattu 0.2g0.4kcal0g0g0g0.1g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma33g40kcal1.1g1.5g3.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 17g21kcal1.8g0g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana632g1046kcal39.4g70.2g67g7.6g
Valittu annoskoko316g523kcal19.7g35.1g33.5g3.8g
Annoskoko puolitettuna158g262kcal9.9g17.6g16.8g1.9g
Arvot/100g100g166kcal6.2g11.1g10.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=56158