Peten banaanikakku

Soseuta banaanit.

Sekoita jauhot, kaurahiutaleet, leivinjauhe ja sooda kulhossa.

Lisää sokeri, banaanisose, rasva ja vesi.

Sekoita taikina notkeaksi, kaada voieltuun vuokaan ja kypsennä 200 asteessa noin ½ tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Grahamjauho 22g73kcal2.3g13.4g0.5g2.2g
Vehnäjauho, sunnuntai65g229kcal7.8g46.4g1.4g2g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)40g149kcal5.6g22.1g3.2g4.4g
Leivinjauhe 4g7.1kcal0.2g1.5g0g0g
Ruokasooda, annos 1tl (Yleinen), annos 5g1g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 34g139kcal0g34.2g0g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g97g81kcal1.1g17.7g0.4g1.7g
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g40g298kcal0g0g33g0g
Vesi12g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana632g1951kcal34g270.6g77g20.6g
Valittu annoskoko316g976kcal17g135.3g38.5g10.3g
Annoskoko puolitettuna158g488kcal8.5g67.7g19.3g5.2g
Arvot/100g100g309kcal5.4g42.8g12.2g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=430099