Rukiiset rieskat

Yhteishyvän ruokamaailman ohje1/201

0. Sekoita kaikki keskenään ja taputtele 4 pyöreää rieskaa pellille.

Paista 225 asteessa 20-25 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 158 grammaa

Tarjatu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton, Gefilus (Valio)151g48kcal4.5g7.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl25g226kcal0g0g25.1g0g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Pikakaura+kuitu (Myllyn paras), annos 40g75g252kcal12.2g37.6g5.7g10.2g
Ruisjauho kokojyväjauho 55g168kcal4.8g30.6g1g7.7g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 8.2g26kcal2.4g0.6g1.6g2.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana632g1440kcal47.8g151.8g66.8g40.8g
Valittu annoskoko316g720kcal23.9g75.9g33.4g20.4g
Annoskoko puolitettuna158g360kcal12g38g16.7g10.2g
Arvot/100g100g228kcal7.6g24g10.6g6.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=152528