Kikherne-kanacurry

Ryöppää pinaattia suolalla maustetussa vedessä muutama minuutti.

Kaada vesi pois ja puristele pinaatit kuiviksi.

Leikkaa pinaatit pienemmiksi paloiksi esim.

saksilla.

Leikkaa broileri isohkoiksi paloiksi ja paista pannulla öljyssä.

Voit siirtää paistetut broilerit sivuun odottelemaan.

Kuori ja hienonna valkosipuli.

Kuullota sitä paistinpannulla öljyssä muutama minuutti.

Lisää pannulle juustokumina ja valutetut kikherneet.

Jatka paistamista, kunnes kikherneet lämpenevät.

Lisää joukkoon pinaatti ja broileri.

Mausta mustapippurilla ja suolalla.

Tarjoa riisi-ohran kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Naksuti

Naksuti sanoi...

Tosi hyvää ruokaa! Kastikkeeksi sopii mainiosti itsetehty tsatsiki!

lauantai 25.04.2009 klo 10:07

AineksetMääräEnergiaPHRK
Pinaatti 56g7.5kcal0.9g0.2g0.2g0.7g
Valkosipuli, tuore, silputtu2.8g2.9kcal0.2g0.5g0g0.1g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl3.8g34kcal0g0g3.8g0g
Kikherne säilötty Bonduelle113g146kcal7.3g22.5g3.4g5.6g
Broileri, rintafilee, nahaton 84g90kcal19.5g0g1.3g0g
Riisiohra Kypsennetty (Myllyn paras), annos 100g56g214kcal5g40.2g0.7g3.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana632g991kcal65.8g126.8g18.8g19.8g
Valittu annoskoko316g496kcal32.9g63.4g9.4g9.9g
Annoskoko puolitettuna158g248kcal16.5g31.7g4.7g5g
Arvot/100g100g157kcal10.4g20.1g3g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120202