Broilerigratiini vhh

Resepti peräisin karppausinfosta

Kuumenna öljy pannulla ja lisää siihen mausteiksi currya ja caram masalaa.

Anna paahtua hetki, lisää broilerisuikaleet ja paista lähes kypsäksi.

Laita uunivuokaan kaalit ja broilerit.

Sekoita kerma ja creme bonjour ja kaada vuokaan, lisää suolaa ja pippuria tarvittaessa.

Paista 200 astetta puoli tuntia, lisää juustoraaste ja paista vielä 15 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Vempula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 78g19kcal1.4g1.7g0.2g1.8g
Parsakaali brokkoli 78g27kcal3.6g1.5g0.2g2g
Broilerisuikale, keskiarvo 63g76kcal13.3g0g2.5g0g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%39g51kcal1.2g0.8g5.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 31g103kcal0.6g0.9g11g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Juustoraaste emmental punaleima24g92kcal6.8g0g7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana632g792kcal53.8g9.8g58.2g7.6g
Valittu annoskoko316g396kcal26.9g4.9g29.1g3.8g
Annoskoko puolitettuna158g198kcal13.5g2.5g14.6g1.9g
Arvot/100g100g125kcal8.5g1.5g9.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=130937