Jauheliharulla (karppaus.info)

Kuulota sipuli reilussa oliiviöljyssä.

Laita jauheliha astiaan ja mausteita oman maun mukaan( esim.

pippuria 2rkl, suolaa 1tl, yleismauste 2rkl).

laita joukonjatkoksi kananmunat, creme bonjour ja lopuksi sipulit(viilentyneinä).

Sekoita hyvin.

Laita taikina leivinpaperille ja levitä tasaiseksi.

Taikinalevyn päälle höylää kermajuustoa tasainen yhden siivun kerros.

Lopuksi kääri taikina rullalle.

Viimeiseksi "kääretorttu" uuniin 225astetta ja 45minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Makes
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)31g8.5kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 25g94kcal5.6g0g8g0g
Pekoni, Euroshopper15g42kcal2.4g0.2g3.6g0g
Jauheliha, sika-nauta 188g416kcal32.9g0g31.9g0g
Kananmuna kuoreton 26g37kcal3.2g0.1g2.6g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 31g122kcal0.7g0.7g13.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana632g1437kcal90.4g5g118.6g1g
Valittu annoskoko316g719kcal45.2g2.5g59.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna158g359kcal22.6g1.3g29.7g0.3g
Arvot/100g100g227kcal14.3g0.8g18.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201809