Chili Con Carne

Ruskista jauheliha ja kuullota sipulit oliiviöljyssä.

Lisää pavut ja paseerattu tomaatti.

Mausta chilillä, suolalla ja muilla mausteilla maun mukaan.

Tarjoile riisin tai vaalean leivän kanssa tai syö sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha104g173kcal19.8g0g10.4g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Kidneypapu, suolaliemessä50g55kcal3.9g9g0.2g4g
Valkoinen papu tomaattikastikkeessa (Eldorado), annos 210g44g34kcal2.2g5g0.5g2.2g
Oliiviöljy 2.1g18kcal0g0g2.1g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g104g26kcal1.4g4.4g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana632g619kcal55g38g26.8g12.8g
Valittu annoskoko316g310kcal27.5g19g13.4g6.4g
Annoskoko puolitettuna158g155kcal13.8g9.5g6.7g3.2g
Arvot/100g100g98kcal8.7g6g4.2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=343502