Sirkan jäätelökakku

Vatkaa munankeltuaiset ja sokeri vaahdoksi, lisää sulatejuusto vahtoon.

Vatkaa munanvalkuaiset vaahdoksi.

Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää vaniljasokeri.

Sekoita seokset keskenään.

Laita irtopohjavuoan pohjalle Digestive-keksin murusia (3 keksiä).

Kaada päälle ”jäätelöseos”.

Sirottele päälle taas 3 Digestive-keksin muruset.

Laita vuoka pakastimeen yöksi.

Sulaa nopeasti eli syötävä heti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 723 grammaa

Anselmi55
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl131g446kcal2.6g3.9g45.9g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3.5g14kcal0g3.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 24g34kcal3g0.1g2.5g0g
Sokeri 74g302kcal0g74.3g0g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g44g109kcal6.1g1.5g8.8g0g
Välipalakeksi, digestive 39g168kcal2.6g23.2g7.2g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana633g2149kcal28.6g213g128.8g2.6g
Valittu annoskoko317g1074kcal14.3g106.5g64.4g1.3g
Annoskoko puolitettuna158g537kcal7.2g53.3g32.2g0.7g
Arvot/100g100g339kcal4.5g33.6g20.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=313912