Eevan jauhelihamakaroonikasvismössö

Keitä makaraoonit väljässä vedessä, lisää loppuvaiheessa kasvikset kiehumaan muutamaksi minuutiksi.

Paista jauheliha öljytilkassa ja mausta esim.

herbamarella.

Kaada vesi makarooneista ja kasviksista, yhdistä jauheliha niihin ja kaada joukkoon kerma.

Sekoita, kuumenna, mausta mielesi mukaan ripauksella valkopippuria, paprikajauhetta tai yrttimausteita.

Suola maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni tumma, (myllynparas), (125g/2,5dl)50g175kcal6.8g32.8g1.5g3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha100g166kcal19g0g10g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow100g80kcal4.2g13g0.9g3.1g
Laktoositon kolmen sipulin ruokakerma (Valio), annos 250g63g69kcal1.9g2g6.3g0g
Rypsiöljy 3.8g33kcal0g0g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana633g1047kcal63.8g95.6g45g12.2g
Valittu annoskoko317g523kcal31.9g47.8g22.5g6.1g
Annoskoko puolitettuna158g262kcal16g23.9g11.3g3.1g
Arvot/100g100g165kcal10.1g15.1g7.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=275390