Kesäkurpitsa-jauhelihavuoka

Paista jauheliha ja mausta mieleisillä mausteilla.

Lisää jauhelihan joukkoon creme fraiche ja tomaattimurska.

Pilko kesäkurpitsa ja laita vuokaan.

Kaada jauhelihaseos kesäkurpitsojen päälle ja sekoita hieman.

Ripottele juustoraaste päälle ja paista 200-asteisessa uunissa noin 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 563 grammaa

Nypynmami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 77g14kcal0.4g1.9g0.3g0.5g
Kunnon naudan jauheliha 10% (Snellman), annos 100g106g180kcal21.1g0g10.6g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 15-18 % 42g74kcal0.8g1.3g7.2g0g
Emmental juustoraaste valio21g82kcal6.1g0g6.3g0g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)70g28kcal0.8g5.1g0.4g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana633g757kcal58.4g16.6g49.6g3g
Valittu annoskoko317g378kcal29.2g8.3g24.8g1.5g
Annoskoko puolitettuna158g189kcal14.6g4.2g12.4g0.8g
Arvot/100g100g120kcal9.2g2.6g7.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=420768