Krakovanmakkarakeitto

Perunoita 5 kpl
krakovanmakkaraa 2 kpl
keitinvettä 0,7l
lihaliemikuutio
keittojuureksia 200g
pernat kuoritaan ja kiehumaan
Krakovanmakkarat pienennetään ja paistetaan.

suolaa ja pippuria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 362 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 75g41kcal1.2g9.8g0.1g0.6g
Lihaliemikuutio Maggi3.9g11kcal0.4g0.3g0.9g0g
Krakovanmakkara, Dulano 375g41g84kcal6g0.4g6g0g
KEITTOJUURES Rainbow pakaste44g11kcal0.4g2.1g0.1g1.3g
Vesi153g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana633g293kcal16g25.2g14.2g3.8g
Valittu annoskoko317g146kcal8g12.6g7.1g1.9g
Annoskoko puolitettuna158g73kcal4g6.3g3.6g1g
Arvot/100g100g46kcal2.5g4g2.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=324257